A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Call of Duty Modern Warfare 3

  Call of Duty Modern Warfare 3

  Platform: Sony PlayStation 3

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Használt

  Raktáron

  Bruttó ár 2 490 Ft

  A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a harmadik folytatása a Modern Warfare sorozatnak, ami napjaink konfliktusait mutatja be, és összességében a Call of Duty sorozat nyolcadik része.

  Ez a harmadik rész közvetlen folytatása a Modern Warfare 2 – nek. A történések helyszínéül városi környezet szolgál. Készülj fel a lélegzetelállító, egzotikus helyszínekre, ahol majd harcolnod kell. A legérdekesebbek közülük: New York, Berlin, Párizs, London, Moszkva vagy éppen Prága. Az utcai harcokba a szûk sikátorokban bekapcsolódnak a tankok is az egyéb harci technikák mellett. Új játékelemként megjelent az épületek lerombolásának lehetõsége, mint a Battlefield sorozatban.

  Több közismert, de mégis titkos egység katonájaként is harcolhatsz. Ezen kívül szabadúszóként is bekapcsolódhatsz a harcokba, mint az elõzõ rész hõsei, Price és Soap, akik azóta nemzetközileg körözött bûnözõként szerepelnek.

  Ami az elmaradhatatlan multiplayer módot illeti, visszatér a Special Ops, ami elõször a Modern Warfare 2 – ben jelent meg.

  X