A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Dark Souls 2

  Dark Souls 2

  Platform: Microsoft Xbox 360

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Bruttó ár Árazás alatt  Használt

  Raktáron

  Bruttó ár 3 490 Ft

  A from software fejlesztői már a demon’s souls megalkotásának idején is azt szerették volna, ha ők birtokolhatnák a világ legsötétebb és legnehezebb akció-szerepjátékának címét. Ezt az elismerést azonban csak a folytatásként, de sokkal inkább szellemi örökösként elkönyvelt dark souls-sorozat első részével tudták kivitelezni, ami számtalan rajongónak okozott felejthetetlen élményeket, elsősorban elképesztő nehézségi szintjével, másodsorban rendkívül sajátos és egyben sötét fantáziavilágával.

  Most pedig elérkezett a dark souls ii ideje, amivel a fejlesztők szerették volna folytatni az előd egyedülálló szerepjátékos élményét, és bár számtalan tekintetben szolgáltak is újdonságokkal, a nehézségi szintből azonban egy fikarcnyit sem vettek vissza, így újfent sok helyen vért izzadunk majd, miközben óriási sárkányokkal, gonosz démonokkal vagy élőhalottakkal harcolunk.

  A dark souls ii tehát nem egy átlagos szerepjáték lett, sokkal inkább egy rendkívül komor és sötét rpg, amiből hiányoznak a nemes lelkű harcosok, a mesébe illő lovagok, de még a jó varázslók is. A from software alkotásában helyettük gonoszság, megannyi ármány, sötét és kietlen tájak,elhagyatott romok, várkastélyok és milliónyi veszély vár ránk, méghozzá egy nagyszerűen összerakott történet keretein belül, amivel a fantáziavilág ellenére is gyakran feszegetnek emberi kérdéseket az alkotók.

  A játék hatalmas előnye ezen kívül, hogy bár egy óriási szabadon bejárható játéktéren kalandozhatunk, a dark souls ii azonban ennek ellenére is az előző generáció egyik legszebb videojátéka lett, amiben óriási harcok és felejthetetlen kalandok kaptak helyet egy olyan sötét univerzumban, ami félelmetességével képes ámulatba ejteni minket.

  X