A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Murdered:Soul Suspect

  Murdered:Soul Suspect

  Platform: Microsoft Xbox One

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Bruttó ár 2 990 Ft  Használt

  Elfogyott!

  Bruttó ár Árazás alatt  A Murdered Soul Suspect korántsem egy hétköznapi játék, hiszen a Square Enix legújabb alkotásának főhőse már a történet első perceiben brutális gyilkosság áldozata lesz. Az életében tehetséges, a munkájának élő nyomozót azonban fűti a tettvágy, hogy kiderítse: ki volt a tettes és miért ő lett a célpont?

  A játékban tehát az egykori rendőrtiszt szellemét irányítva kell levezényelnünk egy komplett nyomozást, ám ez test nélkül egyáltalán nem lesz egyszerű. Szerencsére segítségül hívhatjuk természetfeletti képességeinket, amelyeknek köszönhetően megszállhatunk embereket, miközben beleolvashatunk gondolataikba, sőt mi több, még a falakon is könnyedén átjuthatunk, ám a nyomozások hagyományos módszereit nem alkalmazhatjuk.

  A rendkívül fordulatos és izgalmas történet során a Murdered Soul Suspcetben tehát az lesz a feladatunk, hogy a többi eltévelyedett szellem segítségével befolyásoljuk az embereket és közvetlen környezetüket, ezáltal fényt derítve arra, hogy miért is kellett meghalnunk.

  X