A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Fifa 23 (PS5)

  Fifa 23 (PS5)

  Platform: Sony PlayStation 5

  Megjelenés dátuma: 2022-09-30

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 14 990 Ft

  Digitális kódként kapható teljes játék! Emailben is ki tudjuk küldeni, így szállítási költséget NEM kell majd fizetni!

  Playstation 5 verzió! 

   

  Az EA SPORTS FIFA 23 a foci még akciódúsabb és élethűbb oldalát mutatja be, olyan újításokkal, mint a HyperMotion2 technológia, amelyben a korábbinál kétszer több valódi animáció szerepel, így minden eddiginél élethűbb mozgásokat láthatsz a pályán. Játszd a legnagyobb bajnokságokat, vegyél részt a férfiak és a nők FIFA Világbajnokságán, plusz játssz barátaiddal együtt platformtól függetlenül, a cross-play támogatással!

  Az örökzöld FIFA Ultimate Team módban új lehetőségeket találsz, amikkel felépítheted álomcsapatodat. A FUT Moments és a továbbfejlesztett kémiarendszer élethűbb kapcsolatokat tesz lehetővé a játékosok között. De egy teljes karriert is átélhetsz, és meghatározhatod saját karaktered személyiségét, vagy igazgathatod a kedvenc csapataidat is.

  A FIFA 23-ban visszatér a VOLTA FOOTBALL és a Pro Clubs játékmód is. Még több személyiséggel és testreszabhatósággal hangulatosabb utcai és stadionfoci meccseken vehetsz részt. Bárhogyan is játszol, ebben a produkcióban több, mint 19.000 játékost, 700-nál is több csapatot, 100+ stadiont és több, mint 30 ligát találsz, köztük az UEFA Bajnokok Ligáját és a brit Premier League-et. Mindezt a FIFA 23-ban látható, példátlan élethűséggel. A sorozat történetében először női klubcsapatok vezetését is átveheted!

  A foci a világ kedvenc játéka – a FIFA 23 pedig a világ legnagyobb focis játéka!

  X