A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Horizon: Forbidden West ( Magyar Felirattal )

  Horizon: Forbidden West ( Magyar Felirattal )

  Platform: Sony PlayStation 5

  Megjelenés dátuma: 2022-02-18

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 18 490 Ft

  Használt

  Elfogyott!

  Bruttó ár 14 990 Ft  MAGYAR FELIRATTAL!

  2017 után visszatér a Sony és a Guerrilla Games elképesztően látványos, PlayStation exkluzív kalandjáték-sorozata, a Horizon: Forbidden West. Az új epizód egy valóban következő generációs, soha nem látott grafikájú, nyílt világú kaland, amelyben a főhős, Aloy a tiltott nyugati vidékre utazik, hogy új fenyegetésekkel nézzen szembe.

  Az első rész (Horizon: Zero Dawn) eseményei után játszódó történet szerint a vidék haldoklik. A bolygót ádáz viharok tépázzák, míg az emberek életét a világban portyázó gépszörnyek veszélyeztetik. A láthatáron újfajta robotok jelennek meg, ezért az embereknek egyre kevesebb az esélyük a túlélésre. Aloyra hárul az a hálátlan feladat, hogy Nyugat felé vegye az irányt, és kiderítse, mi áll az új fenyegetések mögött. Az új utazás során régi és új barátokkal és szövetségesekkel találkozik, több frakcióval is együtt kell működnie, miközben a világ titokzatos múltjáról is lehull a lepel. Közben az ellenség folyamatosan vadászik rá, így minden bizonnyal élete eddigi legfélelmetesebb kalandja előtt áll.

  A Horizon: Forbidden West megtartja mindazt, ami miatt az első részt játékosok milliói szerették, de mindent a következő generáció színvonalára emel. Nemcsak a játékmenet fejlődött és finomodott az évek során, de természetesen a látvány is. A távoli jövő Amerikája olyan részletgazdag látványt produkál, amilyet még soha nem láthattunk videójátékban. A játék teljes egészében kihasználja a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolok erejét, az újgenerációs konzolon nagyobb felbontásban, magasabb képfrissítéssel, még több grafikai effekttel élvezhető ez a lenyűgöző kaland – és természetesen magyar nyelven.

  Az ellenfelek között is sok új egység bukkan fel, robotok és gépesített emberek formájában egyaránt. Természetesen Aloy sem védtelen, a jól megszokott fegyverei mellett újakat is készíthet a guberált alkatrészekből, roncsokból, újfajta felszereléseket és csapdákat vethet be az ellenséggel szemben, legyen szó állatformájú gépekről, vademberekről vagy gépi alkatrészekkel felturbózott kiborgokról. A rendkívül mély, abszolút filmszerű történet során Aloy szemén keresztül új rejtélyeket, és a múlt elfeledett titkait ismerheted meg.

  Exkluzív játékként természetesen a Horizon: Forbidden West a PlayStation 5 konzol minden extra funkcióját kihasználja. A játék a villámgyors SSD-nek köszönhetően jóval gyorsabban tölt be, képes akár 4K felbontásban és 60 fps képfrissítéssel futni, a DualSense kontroller haptikus visszajelzésének és adaptív ravaszainak köszönhetően pedig jobban érezhető az akció, mint korábban bármikor. A tökéletes térhangzásról pedig a Tempest 3D Audio technológia gondoskodik.

  A Horizon: Forbidden West 2022 egyik legnagyobb és legfontosabb játéka – ne maradj le róla te sem!

   

  X