A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Tom Clancys Rainbow Six Extraction Deluxe Edition

  Tom Clancys Rainbow Six Extraction Deluxe Edition

  Platform: Microsoft Xbox One

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 7 490 Ft

  Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Deluxe Edition csomag tartalma:

  • Tom Clancy's Rainbow Six Extraction játékszoftver
  • Digitális tartalmak:
  • REACT STRIKE PACK (universal Spectrum uniformis, fegyverskin, fejpánt, Lockjaw fegyvercharm, 6 XP booster a megjelenési utáni eseményekhez, 10%-os kedvezmény a játékbeli boltban)
  • DELUXE PACK:
  • The Obscura Pack (Cephal Black és Cerulean fegyverskin, Redacted és Anagrham fegyvercharm)
  • The Noxious Touch Pack (Noxious Tocuh uniformis és fejpánt kizárólag Alibi részére, Noxious Touch és Redeemer fegyverskin, Jawbreaker és Guardian Angel fegyvercharm)

  -

  A Tom Clancy’s Rainbow Six® Extraction egy 1-3 fős kooperatív taktikai FPS. Játszható egyedül, de még izgalmasabb, ha két másik barátoddal együtt szállsz szembe az idegen ellenséggel!

  A Rainbow Six csapat elit operátorai, akiket a Rainbow Six: Siege játékból már ismerhetünk, most nem egymás ellen harcolnak, hanem egy közös ellenséggel állnak szemben. Egy szörnyen veszélyes és halálos fenyegetés, az Archean érkezett a világunkba. Állítsd össze a csapatodat, és tegyél kockára mindent, idegőrlő küldetések során a karanténzónában. A helyismeret, a csapatmunka és a taktikai hozzáállás létfontosságú, ezek a legfontosabb fegyvereid a halálos ellenséggel szemben. Álljatok össze egy csapattá, és akár az életetek árán is számoljatok le a földönkívüli, ismeretlen fenyegetéssel. Fedezz fel 12 egyedileg megtervezett térképet, amelyeken véletlenszerűen generált kihívások teszik próbára a csapat tudását, minden alkalommal. Ha nem sikerül teljesíteni egy küldetést, akkor az operátor fogságba esik, minden fejlesztésével és felszerelésével együtt, amíg társai valahogy ki nem szabadítják.

  Készülj fel, hogy egy halálos, kiszámíthatatlan, és folyamatosan fejlődő idegen ellenséggel kell felvenned a harcot. A csapattársaidra kell támaszkodnod, hogy sikerrel küzdhess meg a 10 különféle parazitával. Egyedi képességeik, plusz az idegen ökoszisztéma környezeti veszélyei mind utatokat állják.

  A Rainbow Six Extraction Deluxe Edition az alapjáték mellett két extra csomagot is tartalmaz. React Strike Csomag: Universal Spectrum uniformis, fegyverskin, fejpánt, Lockjaw fegyvercharm, 6 XP booster a megjelenési utáni eseményekhez és 10%-os kedvezmény a játékbeli boltban. The Obscura Csomag: Cephal Black és Cerulean fegyverskin, Redacted és Anagrham fegyvercharm. The Noxious Touch Csomag: Noxious Tocuh uniformis és fejpánt kizárólag Alibi részére, Noxious Touch és Redeemer fegyverskin, Jawbreaker és Guardian Angel fegyvercharm.

  Csatlakozz a REACT csapatához, és szállj szembe az eddigi legkeményebb kihívással, ami a Rainbow Six csapatot valaha fenyegette!

  X