A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Crysis Remastered

  Crysis Remastered

  Platform: Nintendo Switch

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 12 590 Ft

  A Crytek legendás belső nézetű lövöldözős játéka, a Crysis most már Nintendo Switch konzolra is elérhető, gyönyörűen felújítva! Húzd magadra a Nanoruhát, használd ki a sebességét, páncélzatát, erejét és álcázó képességét, és teljesítsd a küldetéseket minden alkalommal másképp. Alkalmazkodj egy állandóan változó környezethez, használj új taktikákat, és vedd át a kezdeményezést a harcmezőn a fagyott dzsungeltől az idegen környezetig mindenhol.

  Szabd testre fegyvereidet: rengeteg felszerelés vár, amit szabadon felszerelhetsz a moduláris fegyverzetre, így valóban a saját ízlésednek megfelelően játszhatsz. A kísérleti fegyverektől az idegen eszközökig tucatnyi tárgy várja, hogy használatba vedd. Az élethű mesterséges intelligencia stratégiai gondolkodást és rugalmas játékstílust kíván. Támadd meg az ellenséget ott, ahol a legkevésbé számít rá!

  Fedezd fel a Crysis lenyűgözően szép, nyílt világát! Vezess járműveket, pusztíts el szinte bármilyen tereptárgyat, és fordítsd a környezeti adottságokat a saját javadra!

  A legendás kaland Nintendo Switch-en is tündököl, a hordozható konzol képességeihez igazított, felújított grafikával, és időtlen játékmenettel. Fedezd fel újra ezt a fantasztikus történetet, és vidd magaddal, ahová csak akarod!

  X