A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Mass Effect Legendary Edition

  Mass Effect Legendary Edition

  Platform: Sony PlayStation 4

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Használt

  Raktáron

  Bruttó ár 12 990 Ft

  PS4 csomag tartalma

  • Mass Effect Remastered játékszoftver
  • Mass Effect 2 Remastered játékszoftver
  • Mass Effect 3 Remastered játékszoftver
  • Minden korábban megjelent DLC

  -

  Három epikus sci-fi kaland egyetlen legendás csomagban – ez a Mass Effect Legendary Edition! Éld át újra a BioWare kultikus trilógiáját felújított formában, még szebb grafikával és csiszoltabb, modernizált játékmenettel! A három epizód mellett a csomag az összes, valaha megjelent egyjátékos DLC-t is tartalmazza!

  Csak egyetlen ember áll az emberiség, és a rá leselkedő eddigi legnagyobb fenyegetés között. Shephard Parancsnok visszatér a kimagaslóan magasra értékelt Mass Effect trilógia főhőseként a Mass Effect Legendary Edition-ben. Három óriási szerepjáték, és több, mint 40 DLC, beleértve a promóciós fegyvereket, páncélokat, új helyszíneket és egyéb tartalmakat. Mindez felújított grafikával, 4K felbontással és választható 60 fps képfrissítéssel. Fedezd fel ezt a lenyűgözően gazdag sci-fi univerzumot, ahol minden döntésednek komoly súlya van a történet kimenetelét illetően!

  Három játék – egy csomag: Játszd végig mindhárom Mass Effect játékot egyetlen, egységes csomagban, az elejétől a végéig egy vadonatúj karakterrel, akit még az eddigieknél is részletesebben testre szabhatsz!

  Az új generációra tervezve: Élvezd a trilógiát 4K felbontásban, megújult textúrákkal, effektekkel, részletesebb karaktermodellekkel, magasabb képfrissítéssel és HDR támogatással.

  Több, mint 40 DLC: A három játékhoz valaha kiadott összes egyjátékos tartalom. Új küldetések és helyszínek, fegyverek, páncélok, öltözékek, sőt komplett történeti ívek, most már mind ennek a kiadásnak a részei.

  X