A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Mortal Shell Enhanced Edition Deluxe Set

  Mortal Shell Enhanced Edition Deluxe Set

  Platform: Sony PlayStation 5

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Bruttó ár 11 990 Ft  A Deluxe Set tartalma:


  • Mortal Shell Enhanced Edition teljes játék
  • 140 oldalas artbook
  • Tematikus képeslapok
  • Kifordítható borító alternatív grafikával

  -

  A Mortal Shell egy dark fantasy akció-szerepjáték - hogy pontosak legyünk, egy soulslike, azaz egy kíméletlen, kegyetlen világba invitáló alkotás, amely azért szerencsére nem csak a From Software legendás játéksorozatának ötleteire és jól ismert húzásaira épít, bőven van annyi saját hangja, amellyel hamar világossá teszi: ez bizony valami más.

  Adott tehát egy sötét fantasy univerzum a maga szabályaival és rejtélyeivel, amelynek felfedezése a játékosra vár. Ami már elsőre feltűnhet, hogy a harcok kisebb-nagyobb mértékben csavarnak a formulán, így a játék a soulslike zsáner kedvelőinek ismerős, mégis egészen új élményt képes nyújtani.

  A legfőbb újítás, hogy egy alapvetően test nélküli, sebezhető karaktert irányítasz, aki korábban elesett harcosok testébe költözve veheti fel igazán a harcot - ezek a testek pedig egyedi mozgásrepertoárral és fegyverzettel rendelkeznek, így a sorban megszerzett emberi burkok közt okosan kell majd válogatnod. Jól meg is kell gondolnod, melyik testben töltöd el a legtöbb időt: használatukkal mindegyiküknél a más-más fejlődési fák teljesen egyedi képességeket nyitnak meg, amelyek alapvetően határozzák meg a harcmodorod.

  A további finomságok, okosan kitalált trükkök (pl. a burkok ideiglenes elhagyására építő technikák) felfedezésének örömét meghagyjuk neked, egyelőre legyen elég annyi: a Mortal Shell az egyik legegyedibb soulslike játék, amivel valaha találkoztál.

  X