A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Elite Edition

  Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Elite Edition

  Platform: Sony PlayStation 5

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Garancia: 9070

  Bruttó ár 10 490 Ft

  A csomag tartalma:

  • Weapon Crossbow
  • Sniper Rifle 550 TRV
  • Mad Sheriff 9 Revolver
  • Car K8 Assault Rifle
  • Zebra Skin
  • New Map

  Újabb szerződéseket kell teljesítened mesterlövészként, a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 játékban! A dráma egyjátékos kampányban távolabbi és veszélyesebb célpontokat kell likvidálnod, mint valaha, mélyen az ellenséges vonalak mögött.

  A lenyűgöző, sivatagos tájat buja oázisok, látványos vízesések és rejtélyes templomok tarkítják. Ebben a gyönyörű országban kell új megbízásokat vállalnod, hogy leszámolhass egy terrorista mozgalom vezetőjével, akinek a beceneve A Hentes. Mahmoud Zarza veszélyes és kiszámíthatatlan, a szövetségeseivel együtt ki kell iktatni, hogy a térség végre stabilizálódhasson.

  A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 a sorozat eddigi legkeményebb epizódja, extrém távoli célpontokkal, akik akár egy kilométernél is messzebb lehetnek. Komoly taktikai harcokra számíthatsz az ellenséges vonalak mögött ebben a forrongó közel-keleti országban. Az eredeti játék alkotói tovább feszegetik a határokat még élethűbb mesterlövész élménnyel. Sajátítsd el a változatos fegyverek használatát, fedezz fel hatalmas, nyílt terepeket, és szállj szembe az eddigi legélethűbb ellenfelekkel. Támadásodat új felszerelésekkel tervezheted meg, az egyes megbízásokat pedig akár többször is végigjátszhatod, más és más taktikával. A megszerzett pénzt pedig még komolyabb felszerelésekre költheted.

  X