A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  NINTENDO Switch Lite Coral + Animal Crossing New Horizons + 3 Hó ONLINE

  NINTENDO Switch Lite Coral + Animal Crossing New Horizons + 3 Hó ONLINE

  Platform: Nintendo Switch

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Garancia: 12 Hónap

  Bruttó ár 83 990 Ft  A CSOMAG TARTALMA:


  Nintendo Switch Lite Coral konzol
  Animal Crossing New Horizons letöltőkód

  3 Hónap Nintendo Online Előfizetés

  -

  Itt a Nintendo hibrid változatának a kistestvére a Nintendo Switch Lite Coral színben. A kis kézi konzol tökéletes azok számára, akik utazás közben, kézi (handheald) módban szeretnek játszani. Ennek hatására a konzol kisebb lett és tovább bírja energiával. A konzolon az összes játék játszható, aminek dobozán fel van tüntetve, hogy használható handheald módban.

  Ha Te is a kicsi, könnyű, hordozható konzolok mellett teszed le a voksod, akkor ideális választás a Nintendo Switch Lite Coral színben, melyhez most egy csomagban beszerezheted az Animal Crossing New Horizons játékot is!

  Békés kreativitás és igazi bájözön vár rád, ha munkához látsz, és megalkotod új életedet, amilyennek megálmodtad. Gyűjts alapanyagokat, és hozz létre akár kényelmi tárgyakat, akár hasznos eszközöket. Élvezd a kertészkedést, és teremts kapcsolatot a fákkal és virágokkal egészen új módokon. A saját kis tanyádon te hozod a szabályokat, hogy mi tartozik bentre és mi kintre. Barátkozz össze az újonnan érkezőkkel, élvezd az évszakok váltakozását, kelj át folyókon rúdugrással, és még sok egyéb kaland vár rád!

  X