A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  FIFA 22 Legacy Edition

  FIFA 22 Legacy Edition

  Platform: Nintendo Switch

  Megjelenés dátuma: 2021-09-29

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Bruttó ár 11 990 Ft  Éld át a foci valódi erejét, és vidd magaddal az élményt bárhová a FIFA 22 Legacy Edition kiadással Nintendo Switch konzolon!

  A FIFA 22 Legacy Edition folytatja minden idők legsikeresebb sportjáték-sorozatának hagyományait, és látványos, élethű futball élményt biztosít a Nintendo hordozható konzolján is. A legfrissebb játékoskeretekkel és valódi csapatokkal te is részt vehetsz kedvenc klubcsapataid vagy válogatottad 2021/2022-es mérkőzésein, és győzelemre vezetheted a legnagyobb legendákat.

  A Nintendo Switch lehetőségeihez igazított FIFA 22 Legacy Edition élethű és látványos mérkőzéseket és játékmenetet kínál, amelyeket hordozható formában bárhol, bármikor élvezhetsz. Vidd magaddal a játékot egy barátodhoz, és játsszatok együtt, vagy mélyedj el a grandiózus egyjátékos módokban. Élj át egy teljes karriert a foci világában, és nyerd el a legnagyobb kupákat!

  Hozz létre saját csapatot, és szerződtess igazi legendákat a FIFA 22 Ultimate Team módban! Online és offline mérkőzések és kihívások várnak, ahol exkluzív jutalmakat nyithatsz meg, és részletes menedzser funkciókkal kezelheted az álomcsapatodat.

  A FIFA 22 Legacy Edition a FIFA 21-ben látott technológiai újításokra épül, kipróbált és megbízható alapokra építve a hordozható focis élményt. Új menürendszer és prezentációs elemek dobják fel a hangulatot, hogy akár út közben is átélhesd a stadionok varázsát!

  X