A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Nioh Collection

  Nioh Collection

  Platform: Sony PlayStation 5

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 21 490 Ft

  CSOMAG TARTALMA:


  - Nioh Remastered játékszoftver
  - Dragon of the North DLC
  - Defiant Honor DLC
  - Bloodshed's End DLC
  - Nioh 2 Remastered játékszoftver
  - The Tengu’s Disciple DLC
  - Darkness in the Capital DLC
  - The First Samurai DLC

  -

  A Team Ninja már remekül bebizonyította, hogy a Souls játékok nem állnak távol tőlük. Ezt remekül bizonyítja a Nioh 1 és 2 hatalmas sikere. Ennek hatására született meg a Nioh Collection, melyben nem csak az első és a második rész található meg, hanem az összes eddig megjelent DLC is. Mindezt tovább fokozza, hogy a játékot feljavították a PlayStation 5 erejéhez. Ezáltal olyan látványban lesz részed, mint eddig még soha és 120 FPS-ben játszhatsz. Ha a Te véred is pezseg, hogy a démonvilág lényeivel szembe nézhess, akkor ne habozz belevágni ebbe az izgalmas világba!

  A Nioh 1-ben a főhős William, aki hadifogolyként érkezik Japánba. Útját azonban keresztezi Tokugawa Ieyasu és tanítványa, Hattori Hanzo, akivel szövetségre lépnek, hogy legyőzhessék mind William ellenségeit, mind a japán szellemeket, a yokaikat. A történet során William még számos további történelmi személyiséggel találkozik, ami csodás, nosztalgikus hangulatot kölcsönöz a játéknak, míg a különféle yokaik egy kicsit sötétebb atmoszférát adnak az eseményeknek.

  -

  A Nioh 2-ben megismerhetsz egy démonvadászt, aki beleszeret egy gyönyörű démonnőbe. Sajnos szerelmük nem happy end-el végződik. Ugyanis kemény a harc a hatalmat adó lélekkövekért, melyek akár háborúkat dönthetnek el és bármilyen sötét szándékra felhasználhatja az, aki szerez belőle. A démonasszonynak még a halála előtt sikerül megmentenie félig ember, félig démon gyermekét, Hideyoshit, akit Te magad szabhatsz testre és irányíthatsz a játékban. A Prófécia szerint a Te feladatod helyre állítani a békét, megkezdve egy kalandos utazást elátkozott erődön, cseresznyefa ligeten, kastélyerődön és havas hegyen át. Te pedig választhatsz, hogy a 3 közül melyik küzdőformát választod a harcok alatt, miközben számtalan fegyverkombináció fog a rendelkezésedre állni. Bevethetsz még mágiát, ninjutsut és persze ott a démoni erő is melyet használnod kell a csatákban, miközben egy választott szellem is elkísér az utadon. Ellenfeleid pedig még ravaszabbak és még könyörtelenebbé váltak, így ha nem figyelsz hamar alul maradhatsz. Ezúttal lehet társad a harcokban, vagy akár egy barátoddal is végig küzdhetitek magatokat egy küldetésen. Aki szereti a kemény küzdelmeket és a taktikus harcokat az a Nioh Collectionben biztosan nem csalódik!

  X