A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  No More Heroes 3

  No More Heroes 3

  Platform: Nintendo Switch

  Megjelenés dátuma: 2021-08-27

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 12 490 Ft

  Több, mint tíz év szünet után Travis Touchdown, a No More Heroes sorozat főhőse visszatér Santa Destroy-ba, hogy újabb halálos bérgyilkosokkal küzdjön meg! A Grasshopper Manufacture népszerű akciójáték-sorozatának legújabb része még vadabb látványt és akciót ígér, mint valaha!

  Egy korábban barátságosnak tűnő idegen lény, FU most a Föld elfoglalására és elpusztítására készül. Különleges technológiája segítségével a tengeren egy új szigetet hoz létre, amely felett egy különleges objektum lebeg. Nem véletlen, hiszen FU-t egyszer már elítélték egy bolygó elpusztítása miatt. Most csak egyvalaki állíthatja meg: Travis Touchdown!

  A No More Heroes 3 a japán Grasshopper Manufacture csapatára jellemző anime látványt és őrült akciót keveri a humoros, mégis izgalmas történettel. Bújj egy valószínűtlen akcióhős bőrébe, és küzdj meg a rád támadó bérgyilkosokkal és idegenekkel, hogy megmentsd a világot! Változatos helyszínek, hatalmas főellenségek és szórakoztató történet vár ennek a népszerű sorozatnak a legújabb felvonásában!

  X