A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

  Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

  Platform: Nintendo Switch

  Megjelenés dátuma: 2021-07-08

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 12 490 Ft

  Merülj el a Monster Hunter színes és izgalmas világában a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin játékkal! A legendás sorozat legújabb része egy gyönyörű és szórakoztató RPG, amelyben saját sárkányt nevelhetsz, és más szörnyek mellett élhetsz és kalandozhatsz.

  A nagyszabású, epikus történet akkor kezdődik, amikor a Rathalos, a szörnyek egy fajtája eltűnőben van a világról. A kaland kezdetén találkozol egy rejtélyes lánnyal, aki ismerte nagyapádat, és aki egy különleges tojást birtokol. Ebből a tojásból egy Rathalos fog kikelni! Hamarosan kiderül, hogy az egész világ sorsa múlik rajtad, hiszen vannak, akik csak a gyilkos szörnyet látják a Rathalosban, míg mások szerint a segítségedre lehet a gonosz elleni harcban. Vállalod a kockázatot ehhez az életre szóló kalandhoz?

  Utad során számos érdekes karakterrel találkozhatsz, barátokkal és ellenségekkel, akik segítenek, vagy épp akadályozni próbálnak céljaid elérésében. Ebben a veszélyes világban többféle szörnnyel is barátságba kerülhetsz, és lenyűgöző tájakat fedezhetsz fel. Járj be szabadon olyan térségeket, mint Hakolo szigete, Mahana városa, Alcala vagy Rutoh. Mindenhol új környezet, ellenfelek és kihívások várnak. Játssz egyedül, vagy vegyél részt kooperatív küldetésekben!

  X