A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

  The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

  Platform: Nintendo Switch

  Megjelenés dátuma: 2021-07-14

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Bruttó ár 15 290 Ft  Használt

  Elfogyott!

  Bruttó ár 13 990 Ft  A 2011-ben megjelent Wii játék most visszatért szebb grafikával és kiforrottabb játékmeneti megoldásokkal. Pattanj Loftwing madaradra és járd be a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD játékot. A játékban Link mozgása teljesen megegyezik a Tiéddel, minden kardvágást úgy fog végrajtani, ahogy Te a kezedet mozgatod. Most először van rá lehetőség, hogy csak gombvezérléssel is végig játszhasd!

  Ismerd meg a Master Sword eredetét, miközben mozgásoddal irányíthatod Link támadásait és védekezéseit a harcokban a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-ben!

  A játék a The Legend of Zelda sorozat legkorábbi történetét meséli el. Liknek a Loftwing madarát meglovagolva kell eljutnia az úszó szigetekre. Ez a kaland egyszerre zajlik a felhők felett és a földön egyaránt. Feladata, hogy megmentse gyerekkori barátját Zeldát. Ehhez szüksége lesz a kardjára és a pajzsára is. Mindezeket most Te irányíthatod a mozgásoddal. Ahogy a jobb Joy-Connal suhintasz, Link is olyan szögben vágja meg ellenfelét. Viszont mikor a bal Joy-Cont tartod magad elé, akkor Link a pajzsát veszi elő védekezésre, mellyel a megfelelő időzítéssel egyes támadásokat képes leszel nem csak blokkolni, hanem visszaverni is. Ezzel minden egyes harc kellő taktikázási lehetőséget ad. Ugyanilyen mozgásos rendszerrel működik az íjjal való lövés, valamint a bomba elhajítása is. Ezen mozdulatok elvégzéséhez a játék most még precízebb és dinamikusabb, mint elődje. Most először lehetőséged van, hogy a kalandot gombvezérléssel is végig vihesd. Így legyél bárhol és bármikor a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD kalandba mindig becsatlakozhatsz. Amikor épp nem félelmetes ellenfelekkel vívsz harcot, a játékban különféle logikai fejtörők állják utad. Vedd kezedbe kardod és pajzsod és mentsd meg Link barátját Zeldát!

  X