A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Subnautica + Subnautica: Below Zero

  Subnautica + Subnautica: Below Zero

  Platform: Nintendo Switch

  Megjelenés dátuma: 2021-05-14

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Előrendelhető

  Bruttó ár 18 990 Ft

  Szerezd meg a teljes Subnautica élményt Nintendo Switch konzolon! Fedezd fel a trópusi tengereket, majd menekülésed után élj túl a jeges óceánban is! Készen állsz mindkét kihívásra?

  Nem így tervezted, de egy baleset következtében idegen vízi világban kötsz ki, ahol az egyetlen út a tenger mélye felé vezet. A Subnautica egy különleges túlélőjáték, amely szinte teljes egészében a víz alatt játszódik! A napsütötte, sekély korallszirtektől a sötét és veszélyes mélytengeri árkokig fel kell fedezned a körülötted lévő idegen világot, és életben kell maradnod, hogy elmenekülhess a bolygóról.

  Ételt, ivóvizet és biztonságos szállást kell szerezned és építened. Bővítsd víz alatti bázisodat, alkoss járműveket, és fedezd fel a tengerek világát. Minél mélyebbre merészkedsz, annál ritkább és értékesebb anyagokat találsz, de annál nagyobb veszélyek is leselkednek rád.

  A Below Zero alcímű folytatásban a fagyos 4546B jelű bolygóra érkezel földönkívüli ereklyék tanulmányozása céljából. Magasan feletted a Vesper űrállomás kering, amely ellátmányt és utasításokat küld, és amelyre felküldheted a tanulmányozott tárgyakat és információkat. Amikor beüt a katasztrófa, minden áron túl kell élned: élőhelyet kell létrehoznod, élelemre kell vadásznod, és felszereléseket kell gyártanod.

  Az eredeti Subnautica játékhoz hasonlóan a Below Zero is egy vérbeli túlélő-kaland, amelyben egy idegen, fagyos tengeri világot kell felfedezned. Ismerd meg az itt élő állatokat és ragadozókat, a tengerfenék anyagaiból építs saját élőhelyet és járműveket, a túlélés mellett pedig fedezd fel a bolygó rejtélyét, és menekülj el, amíg lehet!

  X