A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  New Pokémon Snap

  New Pokémon Snap

  Platform: Nintendo Switch

  Megjelenés dátuma: 2021-04-30

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Előrendelhető

  Bruttó ár 17 190 Ft

  Készülj fel egy vadonatúj kalandra a New Pokémon Snap játékkal Nintendo Switch konzolon, amely a klasszikus N64-re megjelent Pokémon Snap örököse! Fedezz fel tengerpartokat, dzsungelt, erdőket, sivatagot és sok más tájat, és fotózz le több, mint 200 féle Pokémont szerte a világban. Minél többet megtudsz ezekről a kis lényekről, annál közelebb kerülsz a rejtélyes Illumina jelenség megfejtéséhez.

  Fedezd fel a lenyűgözően szép Lental régiót, amelynek szigetei minden elképzelhető környezetet felvonultatnak. Járd be a változatos tájat, fotózd le az érintetlen természetet, és a vadon élő Pokémonokat. Néha ezek a lények világítanak, ez az Illumina jelenség, amely csak itt fordul elő. Mirror Professzor megbízásából kutatást kell folytatnod lebegő járműved, a Neo-One fedélzetén, és minél több szépséges fotót kell készítened az itt élő növényekről és állatokról.

  Mirror Professzor értékeli majd a képeidet aszerint, hogy mennyire jól látszanak az állatok, és milyen pózokban sikerül őket lefotóznod. Tárold el a legjobb képeket a Photodex albumban, és élvezd e csodálatos világ szépségét!

  X