A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Nintendo Game & Watch: Super Mario Bros. retro játékkonzol

  Nintendo Game & Watch: Super Mario Bros. retro játékkonzol

  Platform: Nintendo Switch

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Garancia: 24 Hónap

  Bruttó ár 17 490 Ft

  A Game & Watch: Super Mario Bros. retro konzol sokszorosan is a Nintendo korai videojátékos éveit idézi. Maga a dizájn a klasszikus Game & Watch kvarcjátékok mintájára készült, amely egyértelmű tisztelgés a Gameboy és a későbbi legendás handheld elődje előtt.

  Mivel Mario 35. szülinapjáról van szó, szoftveres oldalról az olasz vízvezeték-szerelő kapja a főszerepet: a videojáték-történeti mérföldkőnek számító Super Mario Bros. tökéletesen mutat a kijelzőn, a játék maga ráadásul még ennyi idő után is az egyik legélvezetesebb platformer élményt nyújtja.

  Mellette a játékkínálatban helyett kapott a Super Mario Bros.: The Lost Levels, amely az eredeti receptet új ellenfelekkel és magasabb kihívással bolondítja meg. Ha pedig Game & Watch: nem hiányozhat a sztenderd Ball Game , melynek főszereplője ezúttal Mario lesz, ill. a digitális óra funkció szintén visszaköszön. És hogy ne legyen elég: az évfordulónak megfelelően a készítők 35 apró titkot rejtettek el a játékokban!

  A Game & Watch: Super Mario Bros. nagyjából 8 óra üzemidőt bír egyetlen feltöltéssel, ennek és méretének, na meg klasszikus játékkínálatának hála ideális társad lesz, akármerre jársz - vagy mint ereklyét szerezd be, birtokolva egy kis darabkát a Nintendo történelméből!

  X