A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Deadly Premonition 2 A Blessing In Disguise

  Deadly Premonition 2 A Blessing In Disguise

  Platform: Nintendo Switch

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 10 990 Ft

  A legendás Hidetaka Suehiro (Swery65) 2010-es kultjátéka, a Deadly Premonition folytatása egy rejtélyes és izgalmas kaland, amely tovább viszi, és kibővíti az első részben megismert játékmechanikákat. A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise két idősíkban játszódik, és segítségével újabb rejtélyekre deríthetsz fényt.

  Egy FBI ügynök 2005-ben egy New Orleans-i kisvárost látogat meg, ahol egy sorozatgyilkost kellene elkapnia. Egy korábbi ügynök emlékein keresztül visszautazhatsz az időben, korábbi eseményeket élhetsz át, és ezek segítségével nyomozhatsz tovább napjainkban. Járd be Le Carré városát, derítsd fel az akkori gyilkossági ügyet, kapcsolatát egy kábítószer-hálózattal, és így eljuthatsz a sorozatgyilkoshoz, ha elég kitartó és bátor vagy.

  A Deadly Premonition 2 folytatja az első rész hagyományait. Különleges történetmesélés, gyanús karakterek, túlélő-horror elemek és misztikus hangulat keveredik ebben a produkcióban, amely sikerrel idézi meg a Twin Peaks és hasonló filmek, sorozatok hangulatát. Merülj el te is ebben az egyedi kalandban, és derítsd ki, mi történt valójában!

  X