A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Venom VS2880 Xbox Series fekete töltőállomás + 1 db akkumulátor

  Venom VS2880 Xbox Series fekete töltőállomás + 1 db akkumulátor

  Platform: Microsoft Xbox Series

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Garancia: 12 Hónap

  Bruttó ár 6 990 Ft  Szeretnéd, ha Xbox Series kontrollered mindig harcra készen állna? Ha a válaszod igen, érdemes beszerezned egy töltőállomást, amely mindig gondoskodik az energialöketről az irányítód számára amíg alszol, vagy csavarogsz a városban. A Venom töltői ráadásul emellett stílusosak is, így remek kiegészítőivé válhatnak otthonodnak és a kontrollered megfelelő tárolását is biztosítják.

  Ha Te sem szeretnél többé kábelekkel bajlódni és a legizgalmasabb pillanatokat félbeszakítani egy lemerült kontroller miatt, a Venom VS2880 Xbox Series fekete töltőállomás + 1 db akkumulátor lesz számodra a tökéletes választás!

  A dokkolóval nem lesz többé szükséged töltőkábelre sem – csak helyezd rá a kontrolleredet és már tölt is! A töltő dizájnját ráadásul az Xbox Series konzolokhoz tervezték, így tökéletesen illik majd a szettbe. A töltést LED fények jelzik – ha zöldre vált, máris használatba veheted az irányítóidat. A 2 méter hosszú kábel gondoskodik arról, hogy oda helyezhesd a töltőállomást, ahová szeretnéd. A kábelt csatlakoztathatod a konzolhoz is, így amikor az készenléti üzemmódban van, akkor is tölti kontrollereidet. A dokkoló végében megtalálható egy extra USB csatlakozó, így könnyedén hozzá csatlakoztathatod még a telefonodat vagy a headsetedet, hogy pluszba még azt is töltse.

  X