A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Mario Kart Live Home Circuit : Mario Set

  Mario Kart Live Home Circuit : Mario Set

  Platform: Nintendo Switch

  Megjelenés dátuma: 2020-10-16

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Bruttó ár 26 990 Ft  A termék használatához Nintendo Switch vagy Nintendo Switch Lite konzol (külön kapható) és a Mario Kart Live: Home Circuit szoftver szükséges. A Mario Kart Live: Home Circuit szoftver ingyenesen letölthető  a Nintendo  eShopból 2020. október 16-ától!

   

  CSOMAG TARTALMA:


  1db Játékautó
  4db Kapu
  2db Kanyarjelölő
  USB töltőkábel

   

  Élvezd kedvenc Mario Kart játékodat ezúttal a valóságban, ahol a versenypálya maga az otthonod a Mario Kart Live: Home Circuit – Mario játékban!

  Hajtogasd össze a kapukat és helyezd el őket a padlón. A kanyarjelölővel jelezheted a kanyarokat. Lehetőséged van elhelyezni a pályán különféle akadályokat, mint műanyag üveget. A pálya megtervezésében csak a fantáziád szab határt, ezáltal a legváltozatosabb pályákat hozhatod létre otthonodban. Amint kész vagy a pálya tervezésével és építésével, először végig kell vezetned rajta az autót az egyes kapukon áthaladva. Miután ezzel kész vagy, állj rajthoz és kezdődhet a verseny a valóságban! A TV vagy a konzolod kijelzőjét nézve megelevenedik előtted a pálya, mely lehet havas, víz alatti, sivatagi és még sorolhatnám. A kijelzőn láthatod ellenfeleidet és a segítő ikonokat, melyeket megszerezve akadályozhatod a többi versenyzőt. Itt nem elég gyorsnak lenni, ki kell kerülnöd ellenfeleid különböző támadásait is. A játékba még 3 társad csatlakozhat, akiknek szintén rendelkezniük kell egy kisautóval és egy switch konzollal. Ne várj tovább, élvezd kedvenc Mario versenyed az otthonodban!

   

  X