A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Dirt 5

  Dirt 5

  Platform: Microsoft Xbox One

  Megjelenés dátuma: 2020-11-06

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Bruttó ár 4 990 Ft  Utazz a világ körül, és versenyezz több, mint 70 pályán, összesen 10 egzotikus és dinamikus környezetben! New York befagyott folyóitól a brazíliai Krisztus szobron át Norvégia északi tájaiig küzdhetsz az ellenfelek, a terep és a folyamatosan változó időjárás ellen. Mindezt hihetetlen, extrém autók volánjánál teheted meg, amiket a legvadabb terepre alkottak. Ikonikus rali autóktól a 900 lóerős sprint kocsikig itt mindent megtalálsz, legyen szó ralikrossz, GT, izomautó vagy buggy kategóriáról.

  Vegyél részt egy teljesen új, történetközpontú karrier módban, amelynek főszereplőit Troy Baker és Nolan North alakítják. Rajtad a világ szeme, hogy az off-road világ új sztárja legyen belőled. Szerezz különleges díjakat, új szponzorokat, hódíts meg minden helyszínt, és győzd le az ellenfeleidet minden idők legnagyobb Dirt karrier módjában!

  Ha nem szeretnél egyedül játszani, a Dirt 5 arra is kínál megoldást. Hívd meg barátaidat az akár négyfős osztott képernyős játékra, és nyomjátok végig akár a teljes karriert. Vagy jelentkezz be online, ahol 12 fős extrém futamok várnak a világ legjobbjai ellen innovatív, célalapú játékmódokban.

  X