A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Sony PlayStation 5 Digital Edition

  Sony PlayStation 5 Digital Edition

  Platform: Sony PlayStation 5

  Megjelenés dátuma: 2020-11-18

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Garancia: 24 Hónap

  Bruttó ár 249 990 Ft

  FIGYELEM ! UTOLSÓ DARABOK !

  Ez a termék lemezmeghajtót (CD/DVD/Blu-Ray) nem tartalmaz! A PlayStation®5 konzol Digital Edition változatához digitálisan szükséges megvásárolni a játékszoftvereket.

  PlayStation®5 specifikációk

   

  CPU 8x Zen 2 3.5GHz (változó frekvencia)
  GPU 10.28 TFLOPs, 36 CU 2.23GHz (változó frekvencia)
  GPU architektúra egyedi RDNA 2
  Memória 16GB GDDR6/256-bit
  Memória sávszélesség 448GB/s
  Belső tárhely Egyedi 825GB SSD
  Adatviteli sebesség 5.5GB/s (nyers), 8-9GB/s (tömörített)
  Bővíthető tárhely NVMe SSD
  Külső tárhely USB HDD támogatás
  Optikai meghajtó NINCS !!!

   

  A világ legsikeresebb konzolja, a Sony PlayStation az ötödik generációjához érkezik a PlayStation®5-tel, amely a Sony által valaha gyártott legerősebb és leggyorsabb konzol, egyedi megoldásaival a játékok valóban új generációját hozza el a számunkra. A bivalyerős AMD Zen 2 és RDNA 2 architektúrájú processzort és videokártyát forradalmi 3D hangzással egészíti ki a különleges Tempest technológiának köszönhetően. Az új PlayStation egyik legnagyobb innovációja a hihetetlenül gyors SSD tárhely, amely nagyobb sebességre képes, mint bármi, ami jelenleg elérhető, ezáltal szinte teljesen eltünteti a töltési időket. Nincs többé várakozás, a játékok egy pillanat alatt elindíthatók, a virtuális világok pedig nagyobbak és élethűbbek lehetnek, mint korábban bármikor.

  A PlayStation®5 hardveres raytracing támogatással is rendelkezik. Ez az új technológia lehetővé teszi a teljesen élethű fények, árnyékok és tükröződések megjelenítését. A Sony által kifejlesztett egyedi, változó órajelű működést biztosító rendszer korábban nem látott optimalizálást tesz lehetővé, így a konzol teljesítménye magas lehet, miközben csendes hűtést kaphat a legintenzívebb játékok közben is. Ezekkel az innovációkkal a játékfejlesztők könnyen kihasználhatják a gépben rejlő teljesítményt, kreatívabbak lehetnek, mint korábban bármikor, és új élményeket hozhatnak létre.

  PlayStation®5-tel nem kell lemondanod PS4 játékaidról sem! A Sony konzolja visszafelé kompatibilis, és minden népszerű PlayStation 4 játékot lejátszik, a megvásárolt címeidet is tovább élvezheted a következő generációban is.

  X