A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King

  Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King

  Platform: Nintendo Switch

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Elfogyott!

  Bruttó ár 10 490 Ft  Éld át újra a Disney két leghíresebb klasszikusát ezzel a gyűjteményes kiadással! Az Aladdin és az Oroszlánkirály (Lion King) modern konzolokon is elérhető, felújított formában! Ez a felejthetetlen gyűjtemény a két legendás játék többféle változatát tartalmazza, számos extra funkcióval, grafikai beállításokkal, és többféle játékmóddal.

  Élvezd Aladdin klasszikus kalandját Agrabah utcáitól a királyi palotáig, ahogy rátalál a dzsinnre, és megküzd a gonosz Jafarral. Keress titkokat a gyönyörű helyszíneken, és nyerd el a csodás Jázmin hercegnő kegyeit a 90-es évek legjobb platformerében!

  Az Oroszlánkirály életre kelti Simba afrikai kalandját, ahogy visszaszerzi királyságát a gonosz Zordon karmai közül, barátai segítségével. Lenyűgöző animációk, izgalmas pályák és csodás zenék várnak minden idők egyik legjobb mozis videojáték-feldolgozásában.

  A gyűjteményben két játék 16-bites és hordozható konzolos változatai, bónusz pályák, minijátékok és kulisszák mögötti kisfilmek várják, hogy újra felfedezd a Disney klasszikusait.

  X