A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Ori and the Will of the Wisps (magyar felirattal)

  Ori and the Will of the Wisps (magyar felirattal)

  Platform: Microsoft Xbox One

  Megjelenés dátuma: 2020-03-11

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 8 490 Ft

  A számtalan díjat bezsebelt és óriási sikert elért Ori and the Blind Forest után már itt is van a Moon Studios nagyszerű alkotásának folytatása, amelyben konkrétan ott folytathatjuk majd kalandjainkat, ahol az első részben abbamaradt.

  Az Ori and the Will of the Wisps a nagy elődhöz hasonlóan egy újabb megható és hatásos sztorit tár elénk, miközben az aprócska Ori terelgetésével felfedezhetünk egy számtalan problémától szenvedő, ámde varázslatos világot, amelyben a kis fénylény képességeit kihasználva teljesítjük a változatos pályák által elénk tárt kihívásokat.

  Természetesen az Ori and the Will of the Wisps ezúttal sem akarja megváltani a világot, ezáltal a játékmenet terén egy klasszikus oldalnézetes platformer vár benne ránk, amelyben ügyességünkre és észjárásunkra egyaránt szükségünk lesz ahhoz, hogy hol a mozgó elemek között lavírozva, hol az ellenfelekkel megharcolva, hol a fejtörők teljesítésével, de elérhessük célunkat.

  • Éld át az Ori and the Blind Forest régóta várt folytatását, amely ugyanolyan csodálatos élményeket garantál, mint elődje!
  • Ismerj meg egy igazán különleges és varázslatos platformert, amelyben egy kis fénylényt terelgetve megmentheted az egész világot!
  • Harcolj, ügyeskedj vagy oldj meg fejtörőket a változatos pályákon, amelyek egytől-egyig dugig lesznek akadályokkal!

   

  X