A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  NINTENDO Switch Grey (Version 2)

  NINTENDO Switch Grey (Version 2)

  Platform: Nintendo Switch

  Megjelenés dátuma: 2019-08-30

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Garancia: 24 Hónap

  Bruttó ár 104 990 Ft

  A csomag tartalma


  - Nintendo Switch érintőképernyős konzol 
  - Nintendo Switch dokkoló 
  - bal Joy-Con irányító szürke színben 
  - jobb Joy-Con irányító szürke színben 
  - Joy-Con Grip kontroller-dokkoló 
  - két darab Joy-Con csuklópánt 
  - Nintendo Switch AC adapter 
  - HDMi kábel

  Néhány nappal a Nintendo Switch Lite bejelentése után a japán gyártó közölte, hogy hardverfrissítést kap az eredeti Nintendo Switch. Ránézésre nem lehet különbséget tenni a régi és az új modellek között, az egyetlen érdemi eltérést a kézikonzolos módban elérhető akkus üzemidő jelenti köztük: az eredeti modell 2,5–6,5 óra üzemidőt kínál, míg az új modell esetében már 4,5–9 órán át is bírhatja szusszal a gép.

  Nintendo Switch - jobb akku-val ( HAC-001(-01) ) Serial number-ek "XKJ"-vel kezdődnek

  A Nintendo innovatív konzoljával most egészen új élményekben lehet részed. A sokoldalú játékgépet használhatod hordozható kézikonzolként, de asztali játékgépként egyaránt.

  Új távlatok nyílhatnak meg előtted a Nintendo új konzoljával, a Nintendo Switch-el! Az eszköz lehetővé teszi, hogy ne csak otthon, de utazás közben is élvezhesd kedvenc játékaid, ezzel új koncepciót vezetve be a játékgépek között.A Switch a Wii U-hoz hasonlóan rendelkezik kijelzővel, amit bárhová magaddal vihetsz. A kijelző oldalára csatlakoztatható mini kontrollerek külön és együtt is használhatóak, továbbá a játékgép érintésre is reagál. Mindezzel lehetővé teszi, hogy akár barátaiddal együtt is kihasználhasd az új konzol hordozható előnyeit. Asztali konzolként a dokkólóba helyezve a tévére csatlakoztathatod, ahol a kontroller segítségével folytathatod a játékot, míg feltölt a beépített akkumulátor. Az irányító infravörös érzékelővel kommunikál, ezzel teljes élményt adva asztali konzolként is.

  X