A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Monster Hunter World Iceborne Master Edition

  Monster Hunter World Iceborne Master Edition

  Platform: Microsoft Xbox One

  Megjelenés dátuma: 2019-09-06

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Új

  Raktáron

  Bruttó ár 6 490 Ft

  • A Monster Hunter: World teljes kiadása
  • Tartalmazza az alapjátékot + az Iceborne kiegészítőt
  • Utazz egy új, jeges világba, és vadássz minden korábbinál nagyobb szörnyekre!
  • Új ellenfelek, fegyverek, felszerelések és rendszeresen változó kihívások
  • Részletes karakterfejlesztés, mély RPG elemek
  • Egyjátékos és online kooperatív mód

   

  Lépj be a Monster Hunter: World világába, és légy mestere a szörnyvadászatnak a Capcom legendás akció-szerepjátékában! A Master Edition tartalmazza az alapjátékot és a nagyszabású Iceborne kiegészítőt is, amely egy teljesen új, jeges világa kalauzol, hogy még nagyobb és veszélyesebb vadakat ejthess el!

  A világsikert aratott Monster Hunter: Worldben egy komplett ökoszisztémát ismerhetsz meg, ahol növények és állatok, növényevők és ragadozók élik természetes mindennapjaikat. Vadászként ki kell ismerned a terep adottságait, alapanyagokat kell gyűjtened a megfelelő fegyverekhez és mérgekhez, hogy a szerződésben vállalt állatokat hatékonyan elejthesd. Kövesd a legnagyobb szörnyek nyomait, ismerd meg szokásaikat, állíts csapdát, vagy barátaiddal együtt kooperatív módban támadd meg a legendás bestiákat. Ez egy összetett, nagyszabású szerepjáték, amely garantáltan leköt akár hónapokra, sőt évekre!

  Az Iceborne kiegészítő helyszíne Hoarfrost Reach, ahol jeges puszták, fenyőerdők, havazás, befagyott tavak és folyók, ismeretlen jégbarlangok okoznak kellemetlenségeket az ide tévedő, vakmerő vadászoknak. A veszélyért cserébe természetesen komoly jutalmak is járnak. Itt még nagyobb és veszedelmesebb szörnyekre vadászhatsz.

  X