A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Microsoft Xbox One S 1TB All Digital Edition

  Microsoft Xbox One S 1TB All Digital Edition

  Platform: Microsoft Xbox One

  Megjelenés dátuma: 2019-06-04

  Szállítási idő: 1-2 munkanap ( GLS,MPL,FOXPOST )

  Használt

  Elfogyott!

  Garancia: 1 Hónap

  Bruttó ár 51 990 Ft  Az Xbox One S All Digital NEM tartalmaz optikai lemezmeghajtót, ezért kizárólag digitálisan vásárolt játékokkal használható. Lemezes címekkel a konzol nem kompatibilis!

  A csomag tartalma:

  - 1 db Xbox One S All Digital konzol 1TB tárhellyel, fehér festéssel
  - 1 db Xbox One vezeték nélküli kontroller fehér festéssel
  - 1 db tápkábel
  - 1 db HDMi kábel
  - USB 3.0 port, 2 db HDMI port, beépített Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat

   

   

  A lemezmeghajtó nélkül érkező modell kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén átvihető a haverokhoz egy kis multiplayer mókára, így ha jellemzően inkább digitálisan vásárolsz játékot, nem kérdéses, hogy ezt a konzolt neked találták ki! 
  A jócskán lecsökkentett méret ellenére sikerült elérni, hogy a tápegység a gépen belülre kerüljön, ami még mobilisabbá teszi az Xbox One S All Digitalt, emellett Ultra HD tartalmak lejátszása és streaming támogatás jellemzik az új modellt. Szintén újdonság a HDR megjelenése, melynek hála a játékok és a filmek is részletgazdagabb kivitelben kerülnek megjelenítésre. Az újdonságok sora azonban itt még nem áll meg, hiszen a géphez mellékelt kontrollert is kapott egy kiadós felújítást: immár stabilabb kialakítással és kétszer nagyobb hatótávolsággal rendelkeznek az új irányítók.

  X