A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Rólunk

  2020-ban alakult cégünk teljes mértékben magyar tulajdonú.Konzol-multimédia (hardware és software) termékek kiskereskedelmével foglalkozik. Termékkínálatunk széleskörű minőségi árukészlettel rendelkezik.

  A minőség iránti elkötelezettség jól látható termékpalettánkon és törekszünk azt cégünk egész működésére is átvinni, hogy vásárlóink mindig elégedetten térjenek vissza hozzánk! Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető legteljesebb körű, leggördülékenyebb és rugalmas legyen.

  Webáruházunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy forgalmazott termékeinket még szélesebb körben ismertessük meg a már meglévő és új ügyfeleinkkel egyaránt, illetve hogy kényelmesen "a napi rohanó világban" akár otthonról is megvásárolható legyen a kiválasztott termék.

  Jelenlegi gazdasági helyzetben fontosnak tartottuk egy vevőbarát ár kialakítását, amely akciókkal kiegészítve veszi fel a versenyt hasonló webáruházakkal szemben.

  Webshop rendelés általános feltételei


  A webáruházban leadott rendelések személyesen is átvehetőek üzleteinkben nyitvatartási időben. Ügyintéző kollégánk minden esetben jelentkezni fog a rendeléssel kapcsolatban, a készleten lévő termékek után is érdemes telefonon érdeklődni az aktuális szabad készletekről a félreértésekelkerülése végett.

  Figyelem!

  Amennyiben a Szolgáltató (BudaKonzol) minden gondossága ellenére hibás árat tölt fel a web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, esetleges rendszer és adminisztrációs hiba miatt megjelenő "0" vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató (BudaKonzol) nem köteles a megrendelést teljesíteni, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást illetve értékesítést, amelynek ismeretében a Partner elállhat a vásárlási szándékától.

  Amennyiben a megrendelt termék a rendelés pillanatában nincs raktáron, akkor az ár a rendelési árhoz képest változhat, pozitív, illetve negatív irányban is. A változás oka lehet árfolyam ingadozás és gyártói/beszállítói ármódosítás is.

  Megértésüket köszönjük!
  Cégadatok


  E-mail: info@budakonzol.hu
  Cégnév: Kiss László EV.

  Székhely: 1036 Budapest, Lajos utca 49/A.
  Adószám: 55899044-1-41

   

  X