A kosár üres

  Fizetendő: 0 Ft

  Termékek

  Hírek, aktualitások

  Call of Duty Black Ops Cold War


  A Call of Duty: Black Ops – Cold War történetének főszereplője egy elit ügynök, akinek feladata, hogy kövesse egy rejtélyes figura, egy bizonyos Perseus nyomát. Ennek az embernek a célja destabilizálni a világot, és végső soron egy nukleáris háború kirobbantása, hogy az összeomló világrend után ő uralkodjon mindenki felett. Ügynökeink egy világméretű összeesküvés kellős közepén találják magukat....


  Az ikonikus Call of Duty: Black Ops sorozat legújabb része, a Cold War a hidegháborúba kalauzol el, ami a közvetlen folytatása az eredeti, első Black Ops játéknak. Az 1980-as évek elején meglehetősen instabil volt a geopolitikai helyzet. Semmi sem az, aminek látszik. Jól ismert történelmi karakterekkel találkozhatsz (mint például Ronald Reagan elnök), a kampány helyszínei között pedig olyanok szerepelnek, mint Kelet-Berlin, Vietnám, Törökország, a KGB főhadiszállása, és sok más.

  A kampány mellett a Black Ops: Cold War természetesen multiplayer élményekkel is vár. A játék multiplayer módja igazi következő generációs élményt ígér, amelyben hivatalosan nem létező, letagadott küldetéseket lehet teljesíteni a világ minden táján.

  A hidegháborús korszak fegyvereit és felszereléseit a zombik ellen is be lehet vetni, hiszen a Cold Warból nem hiányozhat a Call of Duty sorozat népszerű játékmódja sem! Ebben a kooperatív élményben a hidegháború egyre forróbbá válik, hiszen a politikai ellenfelek mellett az élőhalott szörnyek is felbukkannak!

  Természetesen nem maradhat ki a játékból a Warzone sem. Az ingyenesen játszható battle royale játékmód hidegháborús körítésben, hatalmas térképpel, izgalmas akcióval vár mindenkit, amely egyúttal a jelenlegi Warzone mechanikáit is tovább hivatott fejleszteni.

  A Call of Duty: Black Ops – Cold War teljes körű cross-play-t támogat, így bármelyik platformon is játssz, biztos lehetsz benne, hogy barátaiddal együtt is háborúzhatsz majd. A megjelenés után pedig folyamatos támogatásra lehet számítani, rengeteg ingyenes tartalommal, új multiplayer pályákkal, játékmódokkal, és sok minden mással.

  Kapcsolódó termékek

  Kapcsolódó termékek

  Bezár
  X